Nettkurs: Søkemotoroptimalisering

Dette nettkurset gir en innføring i hvordan man kan bruke søkemotoroptimalisering for å gjøre virksomheten mer synlig på Google.

Du lærer hvordan man kan få god synlighet på Google uten å måtte betale for annonsering, og naturligvis helt uten å bryte Googles etiske retningslinjer.

Neste runde med kurs starter 9. oktober 2023.

Se nøkkeldataMeld deg på kurs

Nøkkelfakta

Oppstart: 9. Oktober 2023
Varighet: Må fullføres før 1. mars 2024
Studiepoeng: 5
Grad: Kursbevis
Pris nett: 299,-
Sted: Nettkurs

Dette lærer du:

  • Bruk av nøkkelord
  • Sosiale medier integrert i søkemotoroptimalisering
  • Google Ads og betaling-per-klikk
  • Vedlikehold og oppdatering av en optimalisert nettsider.
Hvorfor bør du melde deg på?

Etter gjennomført kurs vil du sitte igjen med en bedre oversikt og forståelse for søkemotoroptimalisering (SEO).

Du vil bli bedre kjent med ulike faguttrykk og være rustet til å ta med deg denne forståelsen inn i jobb eller andre relevante prosjekter.

Grunnet subsidiering fra Vestfold og Telemark Fylkeskommune kan du denne høsten få kursplass for kun 299,- (Begrenset antall plasser). 

Merk at plassen din på kurset ikke blir bekreftet av oss før fakturaen er registrert betalt. 

 

Oppbygning og gjennomføring

Nettkurset er fleksibelt og passer godt i kombinasjon med jobb og annet. Deltakeren kan gjennomføre kurset når det passer best, så lenge man fullfører før fristen som er satt for kurset.

Dette er et e-læringskurs som er delt opp i 3 deler, der man må bestå en avsluttende test per del for å komme videre i kurset.

Kursdeltakeren står selv ansvarlig for innkjøp av anbefalt pensumlitteratur.

Opptakskrav

Det er ingen opptakskrav for å ta dette kurset, men for å oppnå studiepoeng for gjennomført og bestått kurs, må det lastes opp dokumentasjon ved påmelding som viser enten formell kompetanse (fullført og bestått videregående opplæring) eller realkompetanse (over 25 år og kunne vise til relevant praksis).

Lignende studier

Dette er et innføringskurs. For mange vil et slikt kurs være nok til å få tilstrekkelig oversikt og forståelse for emnet, mens for andre vil et slikt kurs kunne bidra til å vekke nysgjerrigheten nok til å dykke dypere ned i materien med et viderekommende kurs eller eget studieprogram.

Sjekk ut vår 2-årige fagskoleutdanning i Digital Markedsføring.