Kurs i salg og markedsføring

Nettkurs: Salg og markedsføring

Dette kurset passer for deg som ønsker en innføring i salg og markedsføring og hvordan du kan bli en god selger som skaper gode resultater for bedriften.

Kurset tar for seg salg og markedsføring i en helhetlig sammenheng, og vi kikker nærmere på verktøy som selgere kan bruke for å bli troverdige og verdifulle rådgivere som kjøper ikke kan være foruten.

Neste runde med kurs starter 9. oktober 2023.

Se nøkkeldataMeld deg på kurs

Nøkkelfakta

Oppstart: 9. Oktober 2023
Varighet: Må fullføres før 1. mars 2024
Studiepoeng: 5
Grad: Kursbevis
Pris nett: 299,-
Sted: Nettkurs

Dette lærer du:

  • Salg
  • Behovsanalyser
  • Salgsmodeller
  • Produkt/ løsning/ innsikt
  • Salg og markedsføring i digitale flater
  • Salgsteknikker og metoder
  • Salg og markedsføring i en helhetlig sammenheng
Hvorfor bør du melde deg på?

Etter gjennomført kurs vil du sitte igjen med en bedre oversikt og forståelse for salg og markedsføring.

Du vil bli bedre kjent med ulike faguttrykk og være rustet til å ta med deg denne forståelsen inn i jobb eller andre relevante prosjekter.

Grunnet subsidiering fra Vestfold og Telemark Fylkeskommune kan du denne høsten få kursplass for kun 299,- (Begrenset antall plasser). 

Merk at plassen din på kurset ikke blir bekreftet av oss før fakturaen er registrert betalt. 

Oppbygning og gjennomføring

Nettkurset er fleksibelt og passer godt i kombinasjon med jobb og annet. Deltakeren kan gjennomføre kurset når det passer best, så lenge man fullfører før fristen som er satt for kurset.

Dette er et e-læringskurs som er delt opp i 3 deler, der man må bestå en avsluttende test per del for å komme videre i kurset.

Kursdeltakeren står selv ansvarlig for innkjøp av anbefalt pensumlitteratur.

Opptakskrav

Det er ingen opptakskrav for å ta dette kurset, men for å oppnå studiepoeng for gjennomført og bestått kurs, må det lastes opp dokumentasjon ved påmelding som viser enten formell kompetanse (fullført og bestått videregående opplæring) eller realkompetanse (over 25 år og kunne vise til relevant praksis).

Lignende studier

Dette er et innføringskurs. For mange vil et slikt kurs være nok til å få tilstrekkelig oversikt og forståelse for emnet, og for andre vil et slikt kurs bidra til å vekke nysgjerrigheten nok til å ønske å fordype seg i fagområdet med et eget studieprogram.

Ta en 2-årig fagskoleutdanning i Salg, ledelse og markedsføring.