Slik ser det ut på campus i Sandefjord

Gokstad Akademiets campus i Sandefjord holder til i lyse og nyoppussede lokaler i 4. etasje på Hvaltorvet Kjøpesenter, midt i hjertet av sentrum.

Vi overtok lokalene våre på Hvaltorvet høsten 2021, etter å ha tilbragt vårt første år i lokalene til Skagerak International School på Framnes. Siden innflytning har vi utvidet arealet noe i takt med at antall utdanninger, studenter og ansatte har økt, og vi har fremdeles noe ubenyttet areal tilgjengelig for utvidelse ved behov.

Les også: Alle møblene på skolen er brukt – det har Lucia sørget for.

Moderne fasiliteter

2023: Slik ser plantegningen for skolens lokaler ut.

Per høsten 2023 kan vi tilby følgende fasiliteter som er tilgjengelig for studentene på Gokstad Akademiets campus i Sandefjord :

  • 4 lyse klasserom
  • 1 auditorium
  • 1 bibliotek
  • 1 multimedierom for innspilling av f.eks. podcast.
  • 2 møterom
  • 7 grupperom
  • Stort og hyggelig oppholdsrom som vi kaller for «Stua» med både arbeidsbord og sofagrupper. Her er det også kjøkken med tilgang til både kaffemaskin og mikrobølgeovn for oppvarming av mat.

Les mer om hverdagen på campus her.

Klasserommet Svenner har plass til 36 personer. Foto: Fogra Reklamefoto

Inngang fra Torvet

Skolens adresse er Torvet 7 og inngangen til skolen finner du til høyre for Hvaltorvets hovedinngang fra Torvet. Skolens logo står over inngangsdøren. Følg skiltingen og ta trappen eller heisen opp til 4. etasje. NB! Merk at du IKKE kommer inn på skolen ved å ta kjøpesenterets glassheis til 4. etg.

Skolens lokaler er rullestolvennlige.

Ta trapp eller heis opp til 4 etasje for å komme til Gokstad Akademiet. Foto: Fogra Reklamefoto

Nærhet til butikker og spisesteder

Fordi vi holder til på toppen av et kjøpesenter midt i sentrum, har du også god tilgang på en rekke butikker og kafeer i området. Er du lei av egen matpakke, kan du ta lunsjen hos f.eks. La Baguette, Kafka, Espresso House, 1. etage på Torvet, Microbakeriet, Subway eller Mc. Donalds – bare for å nevne noen av spisestedene du finner i umiddelbar nærhet til skolen. Flere av stedene får studenter rabatt ved fremvisning av studentbevis.

Trenger du skrivemateriell eller pensumbøker kan Norli på Hvaltorvet også tilby studentrabatt på utvalgte varer.

Ta med deg en klassekamerat og ta lunsjen på kafè en dag? Foto: Fogra Reklamefoto

Offentlig kommunikasjon og parkering

Skolen ligger lett tilgjengelig for adkomst både med bil, buss og tog. Både Sandefjord jernbanestasjon og bussterminal ligger bare noen minutters spasertur unna. Tast inn «Torvet 7» på Google maps for å få hjelp til å finne veien.

Trenger du parkering for bil og er ute i litt god tid, så er kanskje det billigste alternativet å parkere på den kommunale parkeringsplassen ved Sandefjordsveien (takstgruppe 4685). Man kan også parkere på Tivoliplassen som også er kommunalt. Det ligger ved siden av Hvaltorvet (takstgruppe 4683), der det koster rundt 60,- dagen. Ønsker du å stå nærmest mulig døra – så kan du parkere i Hvaltorvet parkeringshus, som ligger rett under skolen.

Kjører du sykkel og ønsker å oppbevare den tryggere enn ved å låse den til et vanlig sykkelstativ, så finnes det ti sykkelbokser med lås på Torvet rett utenfor hovedinngangen vår. Last ned appen Bikely for å leie en boks. Førstemann til mølla.

Les mer om campus