Pensumlister Høsten 2023

På denne siden finner du informasjon om både pensumlister for alle studiene våre, informasjon om pensumressursen LinkedIn Learning og studentrabatter på Norli i Sandefjord.

Pensumlister

Pensumlistene for alle studiene våre for høstsemesteret 2023 ligger her:

Med forbehold om endringer.

LinkedIn Learning

Som en del av undervisningen vil vi benytte en nettbasert læringsplattform med videokurs kalt LinkedIn Learning som et ekstra verktøy i læringen.

Her vil faglærerne håndplukke kvalitetssikrede videokurs med oppdatert innhold for å støtte opp under undervisningen. Kursene fra LinkedIn Learning blir holdt av instruktører med bransjeekspertise fra hele verden og holdes på engelsk med norsk tekst. På flere av kursene kan man også få egne kursbevis som er positive å vise til når man søker jobb.

For hver student (gjelder både campus – og nettstudenter) tilkommer en kostnad for tilgang på LinkedIn Learning på 499,- per skoleår (2 semestre). Dette vil bli fakturert studentene ved skolestart.

Studentrabatt

På Norli Hvaltorvet i Sandefjord får Gokstadstudenter -20% rabatt på alle* pensumbøker hele året ved fremvisning av studentbevis eller epost som bekrefter opptak på Gokstad Akademiet (*rabatten gjelder ikke bøker utgitt i 23/24). I tillegg får du også -40% på spiralhefter og -20% på penner. Dette gjelder både studenter på campus og nettstudenter med nærhet til denne butikken.

NB! Norli Hvaltorvet holder stengt i forbindelse med oppussing av butikken mellom 6. og 27. september. De åpner igjen 28. september. Det betyr at skolebøker bør kjøpes før 6. september.

Gokstad Akademiet har ingen egen avtale om nasjonal rabatt, men Norli sentralt kjører som regel nasjonale studentkampanjer med tilsvarende rabatt på pensumbøker fra midten av juli til slutten av august og gjennom hele januar. Denne kampanjen gjelder blant annet i nettbutikken deres.

Merk at det er enkelte pensumbøker som ikke er i Norlis sortiment, men som kanskje må bestilles fra internasjonale nettbutikker som Amazon.