Tone er nyutdannet markedsfører, men har allerede masse erfaring

Da Tone uteksaminerte fra Gokstad Akademiet, hadde hun allerede jobbet som markedsansvarlig i ett år.

Da Tone Lindstad (49) startet på studiet Digital Markedsføring som en del av Gokstad Akademiets aller første kull, var planen å fullføre studiene før hun begynte å søke jobber.

Sånn gikk det ikke, for få måneder etter studiestart ble Tones drømmejobb som markedsansvarlig for Sandefjord Byen Vår lyst ut. Da måtte hun bare søke.

Tone fikk jobben, og takket være en fleksibel arbeidsgiver som var villig til å tilrettelegge – kunne hun likevel fullføre studiet i kombinasjon med jobb.

Les også: Fikk drømmejobben halvveis i studiet.

Jobber for et levende sentrum

Tones arbeidsgiver Sandefjord Byen Vår, er en interesseorganisasjon for virksomheter i Sandefjord sentrum. Som markedsansvarlig har Tone ansvar for å utvikle, konseptuere og gjennomføre markedsaktiviteter som skal bidra til et levende sentrum.

– Jeg jobber med sosiale medier, oppdatering av nettside, innholdsproduksjon og planlegging av digitale kampanjer, forteller Tone. I tillegg bistår jeg medlemmer med råd og innspill innen digital markedsføring.

Velbrukt kompetanse

Daglig får Tone bruk for hun lærte som digital markedsføring-student i jobben sin.

– Studiet har gitt meg innsikt i ulike kanaler og trender, og kompetanse til å vurdere og gjennomføre digitale markedsføringsaktiviteter, sier hun.

Noe av det viktigste hun har lært er hvordan kanalvalg og målrettet kommunikasjon i hver av dem kan påvirke kunder i alle deler av kundereisen.

Et godt springbrett ut i arbeidslivet

Det er to hektiske år Tone nå har lagt bak seg. I perioder har hun jobbet i 80 prosent stilling ved siden av skolen. Likevel ville hun ikke vært det foruten.

– Jeg er utrolig fornøyd med mine 2 år på Gokstad Akademiet, sier Tone.

Med skolens tette bånd til lokale bedrifter og skreddersydde fagplaner som svarer på det markedet mangler av kunnskap og ekspertise, beskriver hun Gokstad Akademiet som et godt springbrett ut i arbeidslivet.

– Gjennom praktiske caser for byens bedrifter og innlegg fra lokale foredragsholdere, har jeg fått et stort faglig nettverk i Sandefjord, avslutter den tidligere Gokstadstudenten.

Les også: Avgangsstudent Fredrik gikk rett ut i jobb.

Som sentrumsbedrift er Gokstad Akademiet medlem/aksjonær i Sandefjord Byen Vår.