Slik blir Kickoff 2024

Kickoff-uka er en av de viktigste sosiale begivenhetene i studietiden og en fin start på et sosialt skoleår. I år går Gokstadstudentenes Kickoff-uke av stabelen fra 14-16. august i Sandefjord sentrum.

Kickoff avholdes uka før skolestart og alle studenter på Gokstad Akademiets campus i Sandefjord er velkommen til å delta, uansett studielinje og klasse. Nettstudenter i området kan også melde seg på.

Med dette programmet håper vi å ha laget noe som passer for alle, uansett om du er blant de litt yngre eller de litt eldre studentene.

Les også: Kickoff inkluderer flere.

Program

Hvordan blir programmet?

Aktivitetene er kort og greit beskrevet i programmet over, og det blir både konsert, standup, teambuildingsaktiviteter, quiz og muligheter for å bli litt bedre kjent med de andre på gruppen din gjennom flere hang-outs.

Onsdag

Vi starter med en Kickoff i skolens lokaler, der vi ønsker velkommen og deler inn i studentgrupper for uka. Deretter konkurrerer vi gruppevis i ulike aktiviteter rundt på skolen i det store «Gokstadmesterskapet», slik at du samtidig får blitt litt bedre kjent med lokalene. Her gjelder det å samarbeide godt:)

Det blir servering av pølser og brus til alle deltakere.

Første dag avsluttes med konsert på nabopub`en The Note med det lokale bandet Brothers & Others, der vår egen rektor Atle Bjurstedt er trommis. Brothers & Others spiller mange kjente coverlåter og er kjent for å skape god stemning. Får vi med alle når fagotten spiller opp?

Brothers and Others
God stemning: Coverbandet Brothers & Others er kjent for å skape god stemning.

Torsdag

På Hangout på torsdagen avtaler dere innad i gruppa hva dere ønsker å finne på sammen. Dere er velkommen til å samles på Huset for å spise sammen, spille spill eller shuffleboard. Om dere som gruppe heller ønsker å avtale noe annet, som å møtes hjemme hos noen, spille bowling eller bare slå dere ned i parken med take-away så er dere velkommen til å gjøre det. Dere bestemmer:)

Vi vil også få spesielt gode studentpriser på nettopp «Huset» i Thor Dahls gate 9. Nærmere informasjon om dette vil bli delt på Fb-gruppen «Gokstadstudentene – Campus Sandefjord«.

Alle møtes senere for vår tradisjonsrike quiz på Corner Fun Bar på Aagardsplass 1, der det også blir servert gratis pastabuffet for hele gjengen.

Fredag

Fredagen starter med «Hageglede» på Kurbadhagen klokken 16:00, der vi sammen nyter en bedre middag (gratis pizza), før ferden går videre til klubben The Note rundt kl. 19:00.

Der blir det, i samarbeid med Stand-Up Sandefjord, standup-show med flere fremadstormende komikere, og vi ser frem til en latterlig god avslutning på årets Kickoff.

Du som deltaker på Kickoff får gratis inngang på Stand-up-showet, men det er viktig at du er påmeldt via vår påmeldingsapp for å bli registrert på gjestelista.

Les mer om komikerne som skal stå på scenen her.

Humoraften: I samarbeid med Stand-Up Sandefjord inviterer vi til humorkveld på The Note fredag 16. august.

Hold deg oppdatert på Fb-gruppen «Gokstadstudentene – Campus Sandefjord» for løpende informasjon om Fadderuka.

Hvordan melder jeg meg på?

Ta frem telefonen og meld deg på i vår påmeldingsapp. Her kan du også melde deg av dersom du ser at du likevel ikke får til å komme, men vi håper jo ikke at du gjør det da.

Hva koster det?

Fadderuka er i all hovedsak gratis og du betaler ingenting for å delta på aktivitetene.

Hver ettermiddag eller kveld vil du få servert et gratis måltid som en del av arrangementet. På onsdag blir det pølser og brus på skolen, på torsdag kveld serveres det pasta på Corner Fun Bar – og på fredag bestiller vi pizza til Kurbadhagen. Utover dette må du betale for det du ønsker å drikke selv, samt om du ønsker mat utover det som er nevnt.

Les også: Gokstad Akademiets fadderuke – en god start på skoleåret.

Får jeg en «faddergruppe»?

Ja, du får en egen gruppe du vil tilhøre gjennom Kickoff-uka. Hvem du skal være sammen med får du informasjon om under Kickoff på onsdagen. På bakgrunn av påmeldingene vi får til arrangementene setter vi sammen grupper for uka. Vi setter deg sammen med noen fra egen klasse så langt som mulig, men du vil også bli kjent med noen fra andre studier. Vi er en ganske liten skole, så det er jo hyggelig å være på hils med noen fra andre klasser gjennom studietiden også:)

Gruppene ledes av en eller flere frivillige andreårsstudenter som er ansvarlig for å holde gruppen samlet gjennom disse dagene. Kanskje oppretter dere en Messenger-gruppe og utveksler telefonnumre for å holde kontakten og lage avtaler, f.eks. om hvor dere skal møtes til «Hangout» på torsdag?

En faddegruppe blir bedre kjent i Badeparken under Fadderuka i 2021. Foto: Josefine Holth

Hvor finner jeg mer informasjon?

Følg først og fremst med på Fb-gruppen «Gokstadstudentene – Campus Sandefjord» for oppdatert informasjon om Fadderuka. I tillegg sender vi informasjon på epost til nye studenter og prøver å legge ut litt sporadiske bilder og inspirasjon på IG-kontoene til både Gokstad Akademiet og Gokstadstudentene.

Ved spørsmål om Fadderuka som ikke blir besvart her, kan du kontakte Odd Grimholt eller Adrian Meyer i Kickoff-styret.