Kick-off inkluderer flere!

Kick-off er årets navn på fadderuken ved Gokstad Akademiets campus i Sandefjord. Programmet er klart, men gjengen bak arrangementet skal jobbe på spreng for å få på plass et skikkelig trekkplaster som interesserer alle studenter, uansett alder.

Gjengen bak årets Kickoff ved Gokstad Akademiet vil gå nye veier for å inkludere flere studenter. Den tradisjonelle fadderuken ved studiestedene er til for at nye studenter skal bli kjent med hverandre før studiehverdagen begynner, men i år er også andreårsstudentene, som allerede har gått på skolen et år, invitert.

Inviterer alle

Gokstad Akademiets campus er ikke så stor, og miljøet blant studentene er nært og sosialt. Verdien av å kjenne andre på tvers av studieretninger og klassetrinn er derfor stor. Det er godt å ha flere kjente fjes å møte i gangene etter skolestart.

Det er noe av grunnen til at styret i år har omdøpt «Fadderuken» til «Kick-off», – for å inkludere flere av studentene ved Gokstad Akademiet. I tillegg ønsker de å ta litt avstand til det «rølpet» som Fadderuker ofte assosieres med.

– Mange av våre studenter er voksne, etablerte og ønsker videreutdanning eller ny utdanning. Den tradisjonelle fadderuken vi får høre om i nyhetsbildet passer ikke for alle, forklarer Odd Grimholt i Kickoff-styret.

I år vil gjengen bak Kickoff-uka heller fokusere på gode aktiviteter som skaper samhold blant studentene, og som vil sikre en bedre og tryggere studiestart for alle.

– Vi vil være innom flere barer og utesteder også i år, men det vil være for å gjennomføre en aktivitet, som for eksempel quiz eller en konsert. Hvis folket vil kjøpe seg en enhet alkohol eller to, får de lov til det, men det er ikke hovedaktiviteten, forklarer Odd.

Les også: Verken Tabita (34) eller Nadia (23) kjente noen før skolen begynte.

Brothers and Others
En tradisjon: Konsert med rektor Bjursteds coverband Brothers & Others er alltid et populært innslag under fadderuka.

Et stort trekkplaster

Programmet for Kick-off er så å si ferdig, men vi jobber på spreng for å få på plass et stort og morsomt trekkplaster, forklarer Amanda Farmen. Vi prøver også å få tak i sponsorer for å få mat og aktiviteter gratis for de studentene som ønsker å delta. Vi ønsker ikke at stram økonomi hos den enkelte student skal hindre dem i å få en flott start på studiene, forklarer hun.

I planene ligger det altså et spennende trekkplaster som vil friste absolutt alle kommende studenter. Nå gjenstår det å se om planen lar seg gjennomføre.

– Nå etter eksamen skal vi fokusere på å få alle ønsker på plass, forklarer Odd.

Les også: Fadderuka: en god start på skoleåret.

Noe for alle: Programmet for årets Kickoff-uke er variert med blant annet konsert, quiz og en stor overraskelse på fredagen.

Ønsker flere frivillige

Adrian Meyer har headhuntet flere andreårsstudenter som vil være med som frivillige for å sikre en god gjennomføring av årets Kickoff-uke. En gjeng er på plass allerede, men om det er flere som kunne tenke seg å bidra – så er det bare å melde fra.

Jobben innebærer å hjelpe til med organiseringen av Kickoff-uka, kanskje ha ansvar for en gruppe deltakere, og rett og slett være tilgjengelig for de andre deltakerne underveis og sikre at alle føler seg sett.

– Vi har de hjelperne vi absolutt trenger, men ønsker oss gjerne flere frivillige for å få gjennomført aktivitetene sømløst, forklarer Adrian.

Det er nemlig nok å gjøre! De kreative og strukturerte studentene skal jobbe gjennom sommeren for å få et optimalt arrangement for samtlige studenter, og gleder seg til å ønske velkommen til Kickoff 14. august.

PS! Er du nettstudent med tilknytning til Sandefjord, så er du også velkommen til å delta på årets Kickoff.

Følg også med i Facebook-gruppen Gokstadstudentene – Campus Sandefjord for å holde deg oppdatert på siste nytt om Kickoff-uka.