– Flere av oss har allerede fått jobb

Tidligere journalist Irene, har allerede vært i arbeidslivet i flere år, men ville fylle på kompetansen og bli en unik kandidat på arbeidsmarkedet. Vi har tatt en prat med henne om hvorfor Gokstad Akademiet var rett valg.

Navn: Irene Øvland Ølstørn

Alder: 40

Studie: Digital markedsføring

Hva gjorde at du valgte å studere på Gokstad Akademiet?

– Jeg valgte å studere ved Gokstad Akademiet for å fylle på kompetansesekken min. Jeg har jobbet mange år som journalist, og ønsker å være en litt unik kandidat på arbeidsmarkedet. Da var Gokstad Akademiet løsningen for meg.

Hva skiller fagskolen Gokstad Akademiet fra andre skoler?

– På Gokstad Akademiet har vi en veldig praktisk tilnærming. Flere av oss har allerede fått jobb, som vi har fått takket være skolen. Selv har jeg fått jobb i et reklamebyrå som heter Owup, som også er veldig interessert i et videre samarbeid med Gokstad Akademiet.

Hvordan foregår undervisningen og hva slags oppfølging får dere?

– Undervisningen i år har vært mye digitalt, på grunn av pandemien, men vi har veldig givende forelesninger og dedikerte lærere som gjør det hele interessant!

Hvordan er studentmiljøet?

– Takket være covid-19 har vi ikke fått kjent så mye på det enda, men av det vi har fått oppleve er det et veldig positivt og energisk studentmiljø.

Sandefjord er ikke en tradisjonell studentby, hvordan er det å studere i byen?

– Som studentby er Sandefjord ganske fersk, men har mye å by på og anlegg for å være en god studentby! Både med kulturelle happenings, naturskjønne omgivelser, det er en deilig parkby og vi har mange vakre strender.

Hva gjør skolen for at dere skal være best mulig rustet for arbeidslivet når dere er ferdig?

– Som nevnt så har flere av oss allerede fått jobb, så det er noe som skjer kontinuerlig gjennom praktisk tilnærming og at vi jobber så tett på næringslivet. Lærerne er veldig opptatt av å ruste oss best mulig, for å være klar for arbeidslivet når vi en dag er ferdig med vår utdanning.

Hva tenker du er fordelen med å gå på en fagskole?

– Fordelen ved å gå på en fagskole er først og fremst den praktiske tilnærmingen, og de tette bånd Gokstad Akademiet har til næringslivet. Det gir oss ganske unike muligheter når det kommer til å lande gode jobber.

Hvordan har dere som studenter blitt ivaretatt under covid-19?

– Som studenter føler vi oss veldig godt ivaretatt av skolens ledelse og lærere! Dette er mennesker med mye omtanke, og vi føler oss sett og hørt.

Hva er dine beste tips til fremtidige studenter?

– Mitt tips til fremtidige studenter må være å vise engasjement, være dedikert og være en god medstudent!