Inviterer til Stand-Up på Kickoff-ukas siste dag

Årets Kickoff avsluttes med et smell! I samarbeid med Stand-Up Sandefjord inviterer Gokstadstudentene nemlig til humoraften med stand-up på The Note fredag 16. august.

Siste post på programmet for Kickoff har lenge vært et mysterium, men endelig er nyheten ute: det blir stand-up, og dèt i samarbeid med Stand-Up Sandefjord.

Se programmet for ukas Kickoff her.

Fredagen starter med «Hageglede» på Kurbadhagen klokken 16:00, der vi sammen nyter en bedre middag (gratis pizza), før ferden går videre til klubben The Note rundt kl. 19:00, der du som er påmeldt deltaker på Kickoff får gratis inngang. Merk at du må være påmeldt i vår påmeldingsapp for å få gratis inngang.

På The Note vil intet mindre enn fire stjerneskudd på humorhimmelen stå på scenen, i tillegg til konferansier Marko Cvitanovic. Med forbehold om endringer.

The Note finner du i Peter Grøns gate 2B, som er i bygget rett ved siden av skolen og i gangavstand fra Kurbadhagen.

Gucci Gaute – Årets morsomste på nett

Gaute Berg Næss: Bilde hentet fra Nordiske Mediedager.

Mest kjent er kanskje Gucci Gaute, eller Gaute Berg Næss som han egentlig heter. @guccigaute er for hvermansen kanskje aller mest kjent fra det Humorprisen tidligere i år kåret til å være «Årets morsomste på nett», nemlig «Gauteshow» på NRK.

Gaute Berg Næss ble først kjent gjennom sosiale medier i 2020 som Gucci Gaute, og etter suksess på Youtube og humorpris i 2023 ble konseptet «Gauteshow» kjøpt inn av NRK, og har siden fått mye omtale.

Gaute gjør mye liveshows, og jobber også skuespiller. Han er fra Skien og er utdannet journalist.

Frida Homlung

Frida Homlung: Bilde hentet fra Simpl.

Frida Homlung jobber som komiker, skuespiller og manusforfatter. Med sin underfundige og originale stil, har hun posisjonert seg som en spennende, up and coming komiker det er verdt å følge med på! 

Frida har fått folk til å le på store standup-scener som Nieu og Latter, i tillegg til å ha medvirket i flere store seersuksesser på TV – som f.eks. «GYM«, «Visning«, «Side om Side» og «Hvite gutter«. Hun har også programledererfaring fra både TV og radio, og har gjestet en rekke podcaster.

Sjekk gjerne @fridahomlung ut på Instagram?

Espen Abrahamsen

Espen Abrahamsen: Bilde hentet fra Showpeople.

@espen.abrahamsen er en fremadstormende standup komiker som de siste årene har gjort seg bemerket på ulike scener rundt om i landet. 

Med en humor som strekker seg fra sylskarpe poenger og satiriske vitser til tullete historier om en oppvekst på bondelandet utenfor Oslo, har han allerede rukket å bli en publikumsfavoritt. Som oppvarmer for Dag Sørås, har han gang på gang vist seg som et sikkert kort for å få latteren i gang hos publikum.  

Espen var med i sesong 5 av Latter Live og han er også aktuell med sin nye podkast, Abrahamsen Show – der han inviterer kjente og ukjente fjes til en prat om viktige og uviktige temaer.   

Alon Fellus

Komiker Alon Fellus
Alon Fellus: Bilde hentet fra Standup Live.

Alon Fellus er også kjent som @norskutlending på Youtube, der han i følge bio`n «reacter på ting fra Nordpolen». Alon er en morsom og original komiker som vil få deg til å le fra begynnelse til slutt.

Alon er kjent for sine morsomme observasjonsvitser og personlige historier, som han forteller på en måte som får publikum til å kjenne seg igjen. Han tar også tak i ting som mange tenker på, men ikke tør å si høyt, og leverer vitser som er så sanne at du ikke kan unngå å le.

Med sin multikulturelle bakgrunn og oppvekst på Oslo øst har Alon lært å se verden fra forskjellige perspektiver, og det har gitt ham en unik forståelse for humor og livets ironier.

Marko Cvitanovic 

Kveldens konferansier er Marko Cvitanovic, mannen bak Stand-Up Sandefjord. Marko er selv komiker og en kjent mann i standup-miljøet, blant annet som produsent for Jonis Josefs podcast «Lok med Jonis». @markomuggen lover å lede oss gjennom denne latterlige hyggelige kvelden på The Note med stødig hånd.

Velkommen skal dere være!