Hold deg relevant i dagens arbeidsmarked 

Å holde seg relevant og oppdatert i dagens arbeidsmarked, kan være avgjørende for karrieresuksess. Enten du ønsker å avansere i din nåværende stilling eller utvide ferdighetene dine, kan det å investere tid i videreutdanning være en riktig beslutning. 

Artikkelen er hentet fra Sandefjord Næringsforening.

– Ved å løfte kompetansen i form av ny kunnskap og ferdigheter, styrker man bare ikke sine egne karrieremuligheter. Det er også en mulighet til å bidra til å forbedre effektiviteten, innovasjonen og konkurransedyktigheten til bedriften man jobber i, sier Atle Bjurstedt, rektor og daglig leder ved Gokstad Akademiet. 

Studier tilpasset næringslivets behov 

Med en beliggenhet i hjertet av Sandefjord sentrum, holder Gokstad Akademiet til i lyse og moderne lokaler i 4. etasje på Hvaltorvet. Plasseringen er ikke bare praktisk for studentene, men gjør skolen til en viktig del av bybildet og næringslivet.

– Vårt tette samarbeid med næringslivet er selve grunnmuren vår. Ny teknologi og økt digitalisering i samfunnet har ført til ytterligere behov for spisskompetanse på flere områder. Vi har lyttet til næringslivet, og lansert studielinjer med omfattende utdannelse innen den digitale fremtiden. Utdanningene våre spenner over en rekke bransjer nå, blant annet ledelse, teknologi og markedsføring, forklarer Bjurstedt.

– For studentene våre gir relasjonen med næringslivet verdifulle muligheter til å utvide sitt profesjonelle nettverk. Gjennom samarbeid med medstudenter, veiledere og bransjeeksperter, vil de kunne bygge relasjoner som kan åpne nye dører for dem.

Fyller kompetansehullet 

Rektoren forteller at utdanningene på Gokstad Akademiet er praktisk rettet og rett og slett fyller kompetansehull i samfunnet. På skolen vil man som student få tilgang til relevante kurs og sertifiseringer som gjør dem klare for det som faktisk skjer i arbeidslivet.

– Vi er opptatt av at studentene våre skal kunne spisse ferdighetene sine innen sitt interessefelt. De får muligheten til å velge og utforske, slik at de kan følge sin lidenskap og skreddersy sin egen kompetanse, sier han. 

Fleksibel studiemodell: Velger du nettstudier kan du studere på kveldstid, mens campus krever oppmøte noen dager i uken. Foto: Fogra Reklamefoto.

Fleksible studiealternativer for deg i jobb 

Enten du foretrekker å studere på nettet i ditt eget tempo eller på campus med direkte tilgang til veiledere og medstudenter, tilbyr Gokstad Akademiet fleksible alternativer som kan kombineres med jobb. 

– Selv om vi kun tilbyr fulltidsstudier, er det fullt mulig med en kombinasjon av jobb og skole. Nettstudier har en kort samling et par kvelder i uken, slik at det er mulig å jobbe på dagtid. Studiemodellen på campus er også ganske fleksibel. Den typiske skoleuken består av tre dager med undervisning og to dager med selvstudie, med krav om 50 prosent oppmøte.  

– Uansett hvor man er i karrieren sin, er det aldri for sent å investere mot fremtidig suksess. Til alle som måtte ønske å ta det første skrittet mot å oppnå sine profesjonelle mål og realisere sitt fulle potensial, er Gokstad Akademiet klare til å ønske dere velkommen, avslutter Bjurstedt. 

5 grunner til å øke kompetansen din ved Gokstad Akademiet:

  • Behov i arbeidsmarkedet: Utdanningene på Gokstad Akademiet er praktisk rettet og fyller kompetansehull i samfunnet. Du får tilgang til relevante kurs og sertifiseringer for å bli klar for det som faktisk skjer i arbeidslivet.
  • Fokus på ditt interesseområde: Spiss ferdighetene dine innen ditt interessefelt. Du får muligheten til å velge og utforske, slik at du kan følge din lidenskap og skreddersy din kompetanse.
  • Tett på næringslivet: Gokstad Akademiet drar nytte av et levende næringsliv rett utenfor døren. Lokale bedrifter og bransjefolk bidrar med oppgaver, workshops og verdifull praktisk erfaring.
  • Engasjerte lærer fra bransjen: Lærerne har praktisk erfaring fra bransjen de underviser i, og sikrer at du får relevant førstehåndskunnskap og innsikt.
  • Tett oppfølging: Mindre klasser gir deg nærmere kontakt med lærerne. Gjennom gruppearbeid og workshops kan du øke nettverk og lære av andre, samtidig som du får den individuelle oppfølgingen du trenger.