Fadderuka 2023

Fadderuka er en av de viktigste sosiale begivenhetene i studietiden og en fin start på et sosialt skoleår. I år går Gokstadstudentenes fadderuke av stabelen fra 16-18. august i Sandefjord sentrum.

Fadderuka avholdes uka før skolestart og alle studenter på Gokstad Akademiets campus i Sandefjord er velkommen til å delta, uansett studielinje og klasse. Med dette programmet håper vi å ha laget noe som passer for alle, uansett om du er blant de litt yngre eller de litt eldre studentene.

Les også: Det skal være lav terskel for å delta og alle skal føle seg velkomne.

Program

Hvordan blir programmet?

Aktivitetene er kort og greit beskrevet i programmet over, og du får brukt både kropp og hode gjennom ulike typer uformelle teambuildingsaktiviteter gjennom uka.

Onsdag

Vi starter med en Kickoff på Hjertnes amfi, der vi ønsker velkommen og deler inn i faddergrupper. Deretter konkurrerer vi faddergruppevis i ulike aktiviteter i Badeparken i det store «Gokstadmesterskapet». Her gjelder det å samarbeide godt:) Det blir servering av baguetter og brus til alle deltakere, og kanskje får du med deg en liten goodibag også?

Første dag avsluttes med konsert på nabopub`en The Note med det lokale bandet Brothers & Others, der vår egen rektor Atle Bjurstedt er trommis. Brothers & Others spiller mange kjente coverlåter og er kjent for å skape god stemning, så dette tror vi blir skikkelig gøy!

Aktiviteter under Gokstadmesterskapet på Fadderuka i 2021. Foto: Josefine Holth

Torsdag

Padel-turneringen er det eneste arrangementet som koster penger å delta på (100,- per pers), da vi leier hallen kun for Gokstadstudenter. Her er det kun plass til 32 deltakere, så vil du være med – så gjelder det å være rask.

På Hangout på torsdagen avtaler dere innad i Faddergruppa hva dere ønsker å finne på sammen. Kanskje tar dere en tur på Huset for å spise sammen, kanskje noen har plass til å invitere alle hjem til seg eller kanskje kan dere møtes for bowling eller bare slå dere ned i parken med take-away? Dere bestemmer:)

Vi vil også få spesielt gode studentpriser på nettopp «Huset» i Thor Dahls gate 9. Nærmere informasjon om dette vil bli delt på Fb-gruppen «Gokstadstudentene – Campus Sandefjord«.

Alle møtes senere for quiz på Corner Fun Bar på Aagardsplass 1, der det også blir mulig å kjøpe pølser for anledningen.

Fredag

Vi starter den siste ettermiddagen med rebusløp og gratis pizza og brus i skolens lokaler i 4. etasje på toppen av Hvaltorvet Kjøpesenter. Inngang til høyre for hovedinngangen på Torvet.

Forhåpentligvis blir dèt en bra oppvarming til Fadderukas store avslutningsfest med karaoke på Kurbadhagen litt senere samme kveld. Her blir det også utdeling av premier til ukas vinnere – og vi har skaffet ganske mange fine premier! Hva sier du til å vinne gratis pensumbøker for hele studiet ditt, et sentrumsgavekort eller 2 festivalbilletter til Rockstream 2024?

Karaokekveld på Kurbadhagen under Fadderuka i 2022. Foto: Josefine Holth

Hvordan melder jeg meg på?

Du melder deg på de aktivitetene du ønsker å delta på på denne nettsiden. Opprett en «ny bruker» og vær nøye på å huske passordet du oppretter.

Skulle du bli syk, eller av andre grunner forhindret fra å komme på noe du allerede har meldt deg på – er det fint om du kan oppdatere påmeldingen din på samme nettside, slik at vi kan ha størst mulig kontroll over deltakerantallet på hvert enkelt arrangement.

Påmeldingene er også utgangspunktet for sammensetningen av Faddergrupper, derfor trenger vi en viss forutsigbarhet.

Skulle du oppleve problemer ved påmelding kan du sende en epost til egil.skjelbred@gokstadakademiet.no for å få det fikset.

Hva koster det?

Fadderuka er i all hovedsak gratis og du betaler ingenting for å delta på aktivitetene. Unntaket er padel-turneringen på torsdagen som vil koste 100,- per deltaker for leie av hallen (Max 32 plasser. Førstemann til mølla).

På Kick-off på onsdag og på rebusløpet på fredagen serveres det gratis mat og drikke som en del av arrangementet, men utover dette må man kjøpe det man ønsker å spise og drikke disse dagene selv.

Les også: Gokstad Akademiets fadderuke – en god start på skoleåret.

Får jeg en faddergruppe?

Ja, det gjør du og denne faddergruppa får du informasjon om på Kickoff på onsdagen. På bakgrunn av påmeldingene vi får til arrangementene setter vi sammen faddergrupper for uka. Vi setter deg sammen med noen fra egen klasse så langt som mulig, men du vil nok også bli kjent med noen fra andre studier. Vi er en ganske liten skole, så det er jo hyggelig å være på hils med noen fra andre klasser gjennom studietiden også:)

Faddergruppen ledes av en eller flere andreårsstudenter, såkalte faddere – som er ansvarlig for å holde gruppen samlet gjennom disse dagene. Kanskje oppretter dere en Messenger-gruppe og utveksler telefonnumre for å holde kontakten og lage avtaler, f.eks. om hvor dere skal møtes til «Hangout» på torsdag?

En faddegruppe blir bedre kjent i Badeparken under Fadderuka i 2021. Foto: Josefine Holth

Hvor får jeg mer informasjon?

Følg først og fremst med på Fb-gruppen «Gokstadstudentene – Campus Sandefjord» for oppdatert informasjon om Fadderuka. I tillegg sender vi informasjon på epost til nye studenter og prøver å legge ut litt sporadiske bilder og inspirasjon på IG-kontoene til både Gokstad Akademiet og Gokstadstudentene.

Ved spørsmål om Fadderuka som ikke blir besvart her, kan du kontakte prosjektleder for Fadderuka Camilla Klinkenberg på epost eller Facebook.