Få relevant arbeidserfaring mens du studerer

Relevant og praktisk erfaring i kombinasjon med teori, er noe Gokstad Akademiet tar på alvor. Derfor har vi flere studentteam du kan engasjere deg i. Ikke bare får du god arbeidserfaring og kan skilte med det på CV-en etter endt utdannelse, men det er også en sosial arena der du blir godt kjent med andre studenter.

På Gokstad Akademiet har vi flere studentteam du kan engasjere deg i. En av mulighetene er nettbutikk-teamet, og her er det mange roller som kan fylles. Uansett om du studerer salg, webdesign, markedsføring, prosjektledelse eller IT-fag, er det plass til deg i teamet.

– I nettbutikken jobber noen med design og utvikling, andre med lager og innkjøp, og selvfølgelig noen med økonomi. Det er også en liten gruppe som jobber med markedsføring, forteller daglig leder for GA-shop, Anders Wroldsen, som studerer Frontend-utvikling på Gokstad Akademiet.   

GA-shop er et eget AS og har i dag 5 ansatte, i tillegg til styrets leder; rektor Atle Bjurstedt. Studentene kommer fra flere ulike studier på Gokstad Akademiet: En fra Salg, ledelse og markedsføring, to fra Digital markedsføring, og to fra Frontend-utvikling.  

Verdifull erfaring: Elisabeth som studerer Digital markedsføring og Anders som studerer Frontend-utvikling er to av studentene som drifter nettbutikken GA-shop.

Hva er GA-shop?

Våren 2022 startet et eget team GA-shop, en liten nettbutikk for salg av merch, som skulle driftes av studenter og vil gi verdifull arbeidserfaring innen området nettbutikk – som igjen ville komme til nytte når studentene skal ut i jobb etter endt skolegang.

– I nettbutikken vil man kunne kjøpe skolegensere, kopper og andre produkter med skolens logo på. Men vi har også planer om at dette skal bli et slags marketplace der studenter som har utviklet egne produkter kan teste dem på markedet mens de studerer på Gokstad Akademiet, forklarer Anders.

Store muligheter for videreutvikling av nettbutikken  

Det er ingen tvil om at det er mange dyktige og kreative studenter på campus, og ifølge daglig leder i GA-shop, er det planer for å la kreativiteten blomstre.

– Vi ønsker også å få til en greie hvor studentene kan designe egne gensere og t-skjorter som vi kan selge i nettbutikken. Kanskje i form av en konkurranse hvor designet som vinner kan bli årets genser i nettbutikken? Det hadde vært kult!

Nettbutikken har et stort potensial, og i fremtiden er det bare fantasien som setter grenser for hva nettbutikken kan bli. 

På skissestadiet: Kanskje vil en av genserne som skal selges i nettbutikken se sånn ut?

Verdifull erfaring i nettbutikk-teamet

GA-shop er avhengig av nye studenter som kan ta prosjektet videre, ettersom dagens team består av studenter som er avgangsstudenter i 2024.

– Vi vet ikke hvor mange vi kommer til å ansette neste skoleår, men det blir en plass mellom 5 og 10 personer. Vi trenger alt mulig av kompetanse så jeg anbefaler å sende en søknad uavhengig av hvilken bakgrunn eller arbeidserfaring man har fra før av, sier Anders.

Og vet du allerede nå at dette er noe du kunne tenke deg å være en del av? Send en kort søknad til anders-wroldsen@live.com.

– En jobb i GA-shop er ikke betalt, men jeg kan love god erfaring både faglig og sosialt, og ikke minst attest når du er ferdig i nettbutikken. Det er klart jo mer delaktig man er og bidrar, desto bedre attest får man når man er ferdig som kan være gull verdt for en nyutdannet jobbsøker. Jeg vil også nevne at det stilles ingen krav til hvor mye tid man skal bruke på nettbutikken – vi er studenter og studiene kommer først, avslutter Anders. 

Hos oss er det alltid rom for initiativ og engasjement – så dersom du skulle komme på en god idé til et nytt studentteam, vil vi gjerne legge til rette for dette! Se alle våre studentteam du kan bli en del av og få arbeidserfaring. Velkommen!