Eric Sandtrø om Gokstad Akademiet

Eric Sandtrø
Gründer av Fjellsport og Komplett

Vi har snakket med Eric Sandtrø om hva han synes om Gokstad Akademiet og hvilke jobbmuligheter våre studenter har:

– Det er et skrikende behov for digitale markedsførere og selgere med digital kunnskap. Studenter fra Gokstad Akademiet er attraktive medarbeidere, mener Eric Sandtrø, gründer av Fjellsport og Komplett.

Fjellsport er en Sandefjordsbasert netthandelsbedrift. Sammen med sitt svenske søsterselskap Outnorth vil de allerede i 2019 passere 1 milliard kroner i omsetning. Eric Sandtrø sin første etablering, Komplett som også har sitt hovedkontor i Sandefjord er Nordens største netthandelsvirksomhet og omsatte 8,1 milliarder kroner i 2018.

Eric har heiet på etableringen av Gokstad Akademiet helt siden «ideen ble født». Han gjør det fordi han trenger medarbeidere med denne kunnskapen og fordi han mener at netthandelsbyen Sandefjord trenger et tilbud om utdanning til alle de unge som er ferdige med videregående skole.

En av Norges flinkeste gründere mener dette om Gokstad Akademiet.

Jeg er helt sikker på at alle bedrifter, uansett bransje må ha kunnskap om digital markedsføring, enten de har egne medarbeidere, eller om de kjøper tjenestene av noen som kan digital markedsføring. De som velger å studere digital markedsføring eller salg, ledelse og markedsføring ved Gokstad Akademiet, har veldig gode jobbmuligheter både her hos oss på Fjellsport og hos alle andre bedrifter som ønsker å vinne konkurransen både i forbruker- og bedriftsmarkedet.

Vi ser hele tiden etter flinke folk som kan digital markedsføring.

Overlever ikke uten digital markedsføring eller selgere med kunnskap om digitale medier

Det er et skrikende behov for alle som kan «noe som helst» om digital markedsføring. I Fjellsport bruker vi over 90% av markedsføringen vår på digitale medier. Det omfatter alt fra annonsering i sosiale medier som Facebook, Instagram og Snapchat, det er søkemotoroptimalisering på Google og bannerannonsering i digitale medier. Vi jobber også med inbound marketing, tradisjonell e-post markedsføring og kundeklubb. Alt er digitalt.

Selve hjertet i virksomheten vår er nettbutikken og hjemmesiden. Det er digital markedsføring og netthandel i praksis og vi har vist både ved etableringen av Komplett og Fjellsport at dette er fremtiden.

Vi elsker Sandefjord og regionen vår

Det finnes ikke noe bedre sted å bo enn i Sandefjordregionen. Sandefjord er nummer en innen netthandel og 25% av all netthandel i Norge går via byen vår. Alle vi som driver med netthandel eller utvikler systemer for handel, logistikk, sikkerhet, betalingsløsninger og alt som hører til den digitale fremtiden trenger flere som utdanner seg ved Gokstad Akademiet.

Gokstad Akademiet er et «Kinderegg»! Dette er vinn, vinn, vinn – vinn for byen, for næringslivet og for de unge som skal utdanne seg, sier Eric Sandtrø.

Samarbeid mellom Gokstad Akademiet og Fjellsport

For det første så er vi veldig interessert i å ansette de som utdanner seg ved Gokstad Akademiet. Derfor er vi også med å legge til rette med gjesteforelesere, vi vil bidra med kunnskap for at studiene skal bli så relevante som mulig i forhold til bedriftenes behov. Vi vil også hjelpe til med fagoppgaver og bedriftsbesøk og egentlig alt som kan bidra til at Gokstad Akademiet blir blant de beste stedene å studere.

Fakta om Fjellsport
fjellsport.JPG

Netthandelbedrift 

Basert i Sandefjord

​Sammen med søsterselskapet Outnorth hadde de nærmere 1 milliard i omsetning i 2019

Har i 7 år, alltid hatt en åpen stillingsannonse på finn.no etter digitale markedsførere