Gjesteforelesning med superstudent Olav Schewe

For fjerde skolestart på rad får vi på Gokstad Akademiet besøk av Olav Schewe, forfatter av flere bestselgende bøker om læring og studieteknikk.

Olav Schewe er ekspert på læring, prisnominert internasjonal bestselgende forfatter og doktorgradsforsker ved Universitetet i Oxford. Hans bøker, Superstudent og Superhjernen, er blant Norges mest solgte bøker om effektiv læring og oversatt til mer enn 20 språk.

Den første skoleuka i august kommer han til Gokstad Akademiets campus i Sandefjord for å dele denne kunnskapen med deg og hjelpe deg med å bli en superstudent selv!

Oppnå bedre resultater

Foredraget vil være en god mulighet for deg som ny student til å få en flying start på studiene. Olav Schewe vil gi deg konkrete verktøy og metoder som du kan implementere umiddelbart for å forbedre læringseffektiviteten din og oppnå bedre resultater.

Du vil lære hvordan du kan organisere studiene dine på en smart måte, håndtere tidseffektivitet og ikke minst, hvordan du kan forbedre konsentrasjonen din.

Foto hentet fra olavschewe.com

Oppsatte foredrag onsdag 23. august er avlyst grunnet sykdom. Alle høstens studenter vil i stedet få invitasjon til et digitalt foredrag med Olav Schewe som kan sees når man ønsker.

Mye å hente

Dette er en unik sjanse til å lære fra en ekspert innen studieteknikk og få verdifull innsikt om egen læring som du kan ta med deg langt inn i studietiden din. Ta med deg notatblokken din og forbered deg på å ta imot rådene fra en ekte superstudent, slik at du kan nå dine egne akademiske mål for skoleåret.

Vi ser frem til en inspirerende og lærerik start på studieåret!

Velkommen til foredrag!