3 på gangen: Hvordan engasjerer du deg i studentlivet?

Vi har stoppet noen av Gokstadstudentene på campus i Sandefjord og stilt dem ulike spørsmål om skolen og studentlivet, slik at høstens nye studenter kan bli litt bedre kjent med hverdagen på Gokstad Akademiet.

Elisabeth, Digital markedsføring1. klasse

Jeg er med på det jeg kan! Jeg er med å spille padel med en gjeng fra skolen. Jeg er også med på å bygge opp nettbutikken til Gokstad Akademiet med GA-merch.

Det er absolutt et stort tips, det å engasjere seg i aktiviteter på skolen. Både for å bygge kompetanse og læring, men også for å bygge nettverk og kjennskap til andre studenter enn kun de som går i din egen klasse.

Yardena, Frontend-utvikling1. klasse

Jeg møter opp og er her når det skjer ting, når skolen inviterer til forskjellige samlinger som for eksempel lunsjer og sånn.

Og så er jeg også med i lunsjpausene sammen med klassekameratene mine og tar vi alltid en liten prat, og det er veldig hyggelig.

Camilla, Digital markedsføring1. klasse

Jeg er med å dra inn gjengen på å spille padel hver torsdag. Det er veldig bra for hodet og for å få litt pause.

Og så er jeg med i sosiale media-teamet. Det er veldig gøy, og med tanke på at jeg går digital markedsføring, så får jeg prøvd meg på litt ting som vi lærer i timen og se hvordan det funker i praksis.

Så det anbefaler jeg alle nye studenter å bli med på.

NB! Frem til høsten 2023 har Gokstad Akademiet kun tilbudt undervisning på campus, hvilket gjør at de fleste studentene vi har snakket med i denne spalten har erfaring med fysisk oppmøte og undervisning på campus. Dette vil derfor prege svarene deres.

Skal du studere på nett, kan det likevel hende at du kan plukke opp noen gode tips og råd om studielivet generelt.