3 på gangen: Hva klarer du deg ikke uten mens du studerer?

Vi har stoppet noen av Gokstadstudentene på campus i Sandefjord og stilt dem ulike spørsmål om skolen og studentlivet, slik at høstens nye studenter kan bli litt bedre kjent med hverdagen på Gokstad Akademiet.

Yardena, Frontend-utvikling 1. klasse

Jeg kunne faktisk ikke klart meg uten Mac`en min, for den bruker vi jo egentlig hver dag når vi studerer.

Også er jeg veldig glad for at jeg har fått meg en ekstern mus som jeg kan kople til PC`en. Så slipper jeg å sitte med musepaden og har heller en egen mus som jeg kan sitte med – og det har veldig mye å si når man koder.

Anders, Frontend-utvikling 1. klasse

Det blir jo litt bruk av Chat GPT nå etter at det kom, som et hjelpemiddel.

Det har jo erstatta Google på mange måter, hvertfall for oss som driver med utvikling.

Labinote, Salg, ledelse og markedsføring 1. klasse

Vennene mine her! Det sosiale!

Jeg tror at det har veldig mye å si at vi er så sammensveisa. Og hvis vi ikke hadde hatt det miljøet, så hadde det nok ikke vært så gøy heller.

NB! Frem til høsten 2023 har Gokstad Akademiet kun tilbudt undervisning på campus, hvilket gjør at de fleste studentene vi har snakket med i denne spalten har erfaring med fysisk oppmøte og undervisning på campus. Dette vil derfor prege svarene deres.

Skal du studere på nett, kan det likevel hende at du kan plukke opp noen gode tips og råd om studielivet generelt.